Ξεχωριστή μαρινάδα για σουβλάκια

Ξεχωριστή μαρινάδα για σουβλάκια

Ξεχωριστή μαρινάδα για σουβλάκια 1500 1000 phoenixdaamt

Μια ξεχωριστή Μαρινάδα για σουβλάκια από τον Άκη Πετρετζίκη!

ΥΛΙΚΑ

  • ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
  • 100 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 20 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. μέλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.
  • Τοποθετούμε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα καλύπτουμε με την μαρινάδα .
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Κλείνουμε το ταψί με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες ή καλύτερα για ολόκληρο το βράδυ .
  • Ψήνουμε στην γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά ή στα κάρβουνα 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά .

Η επιχείρηση μας θεωρεί σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας, αλλά και για ποιους λόγους τα χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωσή σας, αλλά και η καλύτερη εμπειρία πλοήγησής σας στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας www.choirofarm.gr , τη σωστή περιήγησή σας, την εύκολη σύνδεσή σας και την ομαλή μετακίνησή σας στις επιμέρους σελίδες του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics tracking code.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση ενσωματωμένων video.
Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Ορίστε τις προτιμήσεις απορρήτου σας και / ή συμφωνήστε με τη χρήση των cookies από εμάς.