Η επιχείρηση
Η επιχείρηση λειτουργεί εργαστήριο κρέατος στην Δ.Ε. Πιαλείας Τρικάλων με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία κρέατος και προϊόντων κρέατος. Στο τυποποιητήριο η ποσότητα του χοιρινού κρέατος που επεξεργάζεται είναι κατά 90% προέλευσης των ιδιόκτητων χοιροτροφικών μονάδων του και κατά 10 % προέρχεται από σταθερούς παραγωγούς της γύρω περιοχής.
Πιστοποιήσεις
Η επιχείρηση έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και εφαρμόσει, σε όλα τα στάδια των παραγωγικών και λειτουργικών διαδικασιών του εργαστηρίου κρέατος, Σύστημα Διαχείρισης για τη Διασφάλιση της Ποιότητας του Χοιρινού Κρέατος AGRO 3.4, καθώς και Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP, βάση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000:2005.
Πληροφορίες
Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου η επιχείρηση έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και εφαρμόσει, σε όλα τα στάδια των παραγωγικών και λειτουργικών διαδικασιών του εργαστηρίου κρέατος, Σύστημα Διαχείρισης για τη Διασφάλιση της Ποιότητας του Χοιρινού Κρέατος AGRO 3.4, καθώς και Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP, βάση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000:2005
Η βασική πολιτική ποιότητας, με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της επιχείρησης, συνοψίζεται στα ακόλουθα:
Ο στόχος μας
Η διαρκής βελτίωση και η ενίσχυση της ειλικρινούς και εποικοδομητικής σχέσης με τον πελάτη αποτελούν πρωταρχικό στόχο της επιχείρησης. Επιδίωξη της είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη τόσο σε επίπεδο παροχής προϊόντων όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης.
Εφαρμογή συστήματος AGRO3

