Τηγανιά με πράσο από Τρικαλινό χοιρινό Μαράβα

Τηγανιά με πράσο από Τρικαλινό χοιρινό Μαράβα

Τηγανιά με πράσο από Τρικαλινό χοιρινό Μαράβα 600 405 Χοιροφάρμ ΕΠΕ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

  • 800 γραμ. χοιρινό Μαράβα  (από τη σπάλα) κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κ.γλ. μπούκοβο
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 μεγάλο πράσο (το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ξεκινάμε την κρασάτη χοιρινή τηγανιά, βάζοντας σε ένα μπολ το κρέας.
  • Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε γύρω γύρω το χοιρινό για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα το ροδισμένο κρέας για τη χοιρινή τηγανιά.
  • Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2-3 λεπτά.
  • Ξαναβάζουμε το κρέας στη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί.
  • Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρεύτεί καλά το κρέας, να μαλακώσει καλά και να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.

Η επιχείρηση μας θεωρεί σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας, αλλά και για ποιους λόγους τα χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωσή σας, αλλά και η καλύτερη εμπειρία πλοήγησής σας στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας www.choirofarm.gr , τη σωστή περιήγησή σας, την εύκολη σύνδεσή σας και την ομαλή μετακίνησή σας στις επιμέρους σελίδες του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Analytics tracking code.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Fonts.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Google Maps.
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση ενσωματωμένων video.
Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Ορίστε τις προτιμήσεις απορρήτου σας και / ή συμφωνήστε με τη χρήση των cookies από εμάς.