Pork Chops Marava in oven with potatoes

Pork Chops Marava in oven with potatoes

Pork Chops Marava in oven with potatoes 1100 733 Χοιροφάρμ ΕΠΕ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

  • 10 χοντρές χοιρινές μπριζόλες λαιμού ΜΑΡΑΒΑ
  • 10 μεγάλες πατάτες
  • 4 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. νερό
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 λεμόνι
  • 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Για να φτιάξουμε τις χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες είναι σημαντικό να ζητήσουμε μπριζόλες λαιμού που να είναι χοντρές σε πάχος, αλλιώς θα γίνουν σκληρές και στεγνές.
  • Αν οι μπριζόλες έχουν αρκετό λίπος, που συνήθως έχουν,χαράζουμε ελαφρές χαρακιές στο εξωτερικό λίπος.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψί και τα ανακατεύουμε καλά.
  • Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε 1 ώρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C.
  • Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για 30΄επιπλέον, ανακατεύοντας πότε πότε τις πατάτες με τα υγρά του ταψιού και γυρίζοντας πλευρά στις μπριζόλες.

At CHOIROFARFM LLC we believe it is important that you are aware of the cookies we use in our website and the reasons they are used. Our purpose is to properly inform you, but also to offer you the best navigation experience at our website. Please read this Cookies Policy to fully understand the cookies we use, their purpose and other information of interest to you. We use cookies to improve the operation of www.choirofarm.gr, your proper browsing, your easy connection and your smooth transition to its individual pages. At the same time, cookies allow us to present to you advertising and training content relevant to your interests and needs.

Read More

Enable/Disable Google Analytics tracking code.
Enable/Disable Google Fonts.
Enable/Disable Google Maps.
Enable/Disable embedded videos.
Priavacy Policy

Our website uses cookies to ensure the best possible user experience. Set your privacy preferences and/or agree to our use of cookies.