<h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σκευάσματα</h2><p>Λουκάνικα χωριάτικα χύμα, Λουκάνικα χωριάτικα μεγάλα σε Vacum, Μπιφτέκι γεμιστό, Μπιφτέκι χοιρινό απλό Νο 1, Ρολλό νωπό χοιρινό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2485' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Τηγανιά με πράσο από Τρικαλινό χοιρινό Μαράβα

Τηγανιά με πράσο από Τρικαλινό χοιρινό Μαράβα

Υλικά Συνταγής:

  • 800 γραμ. χοιρινό Μαράβα  (από τη σπάλα) κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κ.γλ. μπούκοβο
  • 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 μεγάλο πράσο (το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση:

  • Ξεκινάμε την κρασάτη χοιρινή τηγανιά, βάζοντας σε ένα μπολ το κρέας.
  • Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε γύρω γύρω το χοιρινό για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα το ροδισμένο κρέας για τη χοιρινή τηγανιά.
  • Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2-3 λεπτά.
  • Ξαναβάζουμε το κρέας στη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί.
  • Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να μαγειρεύτεί καλά το κρέας, να μαλακώσει καλά και να πιει όλα τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.