<h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Σκευάσματα</h2><p>Λουκάνικα χωριάτικα χύμα, Λουκάνικα χωριάτικα μεγάλα σε Vacum, Μπιφτέκι γεμιστό, Μπιφτέκι χοιρινό απλό Νο 1, Ρολλό νωπό χοιρινό...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2485' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Προϊόντα κρέατος</h2><p>Κιμάς χοιρινός, Λαιμός χοιρινός, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.choirofarm.gr/more2.php?l=el&id=2477' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Χοιρινές μπριζόλες ΜΑΡΑΒΑ στο φούρνο με πατάτες

Χοιρινές μπριζόλες ΜΑΡΑΒΑ στο φούρνο με πατάτες
 
Υλικά Συνταγής:

  • 10 χοντρές χοιρινές μπριζόλες λαιμού ΜΑΡΑΒΑ 
  • 10 μεγάλες πατάτες
  • 4 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. νερό
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 λεμόνι
  • 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση:

  • Για να φτιάξουμε τις χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με πατάτες είναι σημαντικό να ζητήσουμε μπριζόλες λαιμού που να είναι χοντρές σε πάχος, αλλιώς θα γίνουν σκληρές και στεγνές.
  • Αν οι μπριζόλες έχουν αρκετό λίπος, που συνήθως έχουν,χαράζουμε ελαφρές χαρακιές στο εξωτερικό λίπος.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψί και τα ανακατεύουμε καλά.
  • Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε 1 ώρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C.
  • Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για 30΄επιπλέον, ανακατεύοντας πότε πότε τις πατάτες με τα υγρά του ταψιού και γυρίζοντας πλευρά στις μπριζόλες.